0316 – 52 94 94 info@hureka.nl

” Wij Repareren bijna alles
met een elektronische hartslag ”

Is niet zomaar een uitspraak. Als het hier gebracht kan worden, dan proberen wij deze voor je repareren. Wij gaan hier vaak erg ver in om het voor elkaar te krijgen. Wanneer dit ons lukt roepen wij “EUREKA”.

Hoe het allemaal begon

In december 1992 heeft Mathijs zijn deuren geopend aan de arnhemseweg 33a in Zevenaar. Verkoop van diverse elektronica onderdelen en reparatie stonden voorop. Met 1800 reparaties per jaar werd die plek al snel te klein. In april 1997 is hij daarom verhuisd naar de schilderspoort 4 in Zevenaar.

Gerben heeft in juni 2004 zijn computerwinkel geopend op de muldershof 20 in Zevenaar. Het verkopen van nieuwe computers / notebooks / onderdelen en reparatie stonden voorop. Doordat de markt veranderde heeft hij in mei 2013 de keuze gemaakt zijn bedrijf samen te voegen met dat van zijn vader en in zijn winkel verder te gaan.

Hierdoor zijn wij een totaal bedrijf geworden wat voor bijna elke elektronische uitdaging een oplossing heeft.

De naam

Mathijs wilde zijn achternaam graag verwerken in zijn bedrijfsnaam. Bij het repareren vindt hij vaak het probleem wat er voor zorgt dat de oplossing een werkend apparaat is. “Eureka” past daar goed bij, waarbij het resultaat de vondst is. Dit is een uitspraak van Archimedes. Door de letter K af te beelden als een tekensymbool van een transistor, was het gelijk duidelijk dat het gaat om elektronica.

Mathijs

MATHIJS

Elektronica Expert

Mijn naam is Mathijs Huting. Na het bewandelen van mijn loopbaan in de Marine en Douane heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Alles wat mijn zoon niet repareert, repareer ik. Ik hou mij voornamelijk bezig met alles op het gebied van consumenten elektronica.

Gerben

GERBEN

Computer Adviseur

Mijn naam is Gerben Huting. Ik ben al sinds mijn 19e in de computer business bezig. Voor alles wat te maken heeft met computers mag jij je melden bij mij. Ik zorg er voor dat onze zaak mee gaat met de tijd. Nieuwe site, whatsapp, facebook en meer. Zo nu en dan pest ik mijn vader, gewoon omdat het kan.

Hulp nodig?

Geef ons een belletje of kom gezellig langs!