0316 – 52 94 94 info@hureka.nl

Reparatie

Wanneer wij roepen dat wij bijna alles repareren met een elektronische hartslag, bedoelen wij ook letterlijk bijna alles. Van plasma schermen tot oude platenspelers, koffiezet apparaten of magnetrons. Geef ons een belletje over welk apparaat een reanimatie nodig heeft of kom gezellig langs om de mogelijkheden door te spreken.

Installatie

Heb je een nieuwe computer die voorzien moet worden van Windows? Of kom je er niet uit met het installeren van een programma? Ook apparaten installeren op locatie is geen enkel probleem! Mocht je software niet meer werken, repareren wij dat ook. Neem contact met ons op!

Levering

Naast reparaties leveren wij ook gloednieuwe computer apparatuur of elektronische onderdelen. Onze befaamde elektronica wand heeft de meest uitgebreide collectie aan onderdelen. Daarnaast leveren wij randapparatuur, software en kant en klare computers en laptops.

Bouwen

Ben je opzoek naar de ware droom computer maar die staat er niet tussen? Helemaal geen probleem! Wij helpen je graag met het samenstellen van je nieuwe computer. Alle onderdelen zijn te bestellen en te leveren. We zetten hem ook nog voor je in elkaar en installeren de nieuwste software voor je! Contact ons voor een offerte!

Aan huis service

Niet in de gelegenheid om zelf langs te komen? Is het apparaat of machine te groot om zo maar mee te nemen? Geen enkel probleem, wij leveren onze services ook op locatie! Plan een afspraak met ons zodat wij het beste zo goed als nieuw maken!

Advies

Wij staan altijd klaar voor een uitdaging! Heb je een probleem of zoek je consultant over een elektronisch onderwerp? Ook kan je bij ons terecht wanneer het aan komt op computer gebied, van hardware tot software. Geef ons een belletje of kom gezellig langs in onze winkel om gratis advies in te winnen.

Onze services nodig?

Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken
wat we voor jou kunnen doen!